Puškášová Magdaléna – Nefrit estee – starostlivosť o telo, kaderníctvo, kozmetika

Starostlivosť o telo, kozmetické a kadernícke služby, služby masérov, ošetrenia tela, manikúra, pedikúra, zostavenie zoštíhľujúcich programov, služby výživových poradcov, líčenie, vizáž a depilácie.

Vstúpte do oázy kľudu, harmónie, vône kvetov a bylín, nechajte sa uniesť do sveta exotických masáži, zábalov a ďalších ošetrení tela, tváre, vlasov i nôh, ktoré vytvoria dokonalú harmóniu Vašeho tela, mysle a duše….

Nefrit je pre Číňanov svojim spôsobom cennejší ako napríklad zlato alebo diamanty. Podľa legendy totiž predstavuje kryštalizované mesačné svetlo prichádzajúce z posvätnej hory, ide vraj o prevtelenie kozmického princípu. Ako taký potom v sebe niesol všetkých päť základných čínskych cností: súcit, skromnosť, odvahu, spravodlivosť a múdrosť.

Zastavte sa, zahoďte na chvíľu svoje starosti, zbavte sa bezprostredného stresu a zverte sa do rúk odborníkom, ktorí Vám poskytnú svoje služby. Nájdite u nás telesnú ale i duševnú rovnováhu. Prioritou našich služieb je individuálny, odborný a starostlivý prístup ku každému klientovi.

Ďalší profíci