Macaláková Michaela, MUDr. – AdvokatMM – firemné právo, právne služby

Trvalo, od roku 2010, sa naša kancelária dynamicky a nepretržite rozvíja, najmä vďaka profesionálom s bohatými skúsenosťami. Zaoberáme sa komplexnými právnymi službami a poradenstvom pre inštitúcie, malých a stredných podnikateľov i fyzické osoby. Poskytujeme služby vo všetkých oblastiach práva, najmä sa však špecializujeme občianske, rodinné, pozemkové, obchodné a firemné právo a práva nehnuteľností.

Odbornosť, promptnosť, spoľahlivosť, profesionalita, maximálna spokojnosť klienta sú naše hlavné priority. Sme rýchli, odborne zdatní, diskrétni. Ponúkame silné právne zázemie a individuálny prístup.  Naše právne služby a poradenstvo poskytujeme podnikateľom, ako aj bežným fyzickým osobám. Snažíme sa o spoľahlivé riešenie osobných a majetkových záležitostí v bežných životných situáciách.

Plne sa venujte svojim obchodným aktivitám, využitím našich služieb ušetríte svoj čas a peniaze. Sme flexibilní, vieme prísť priamo k Vám,  vyzdvihnúť všetky dôležité podklady. Právne problémy prekonzultujeme priamo vo Vašej kancelárií alebo obývačke, kdekoľvek Vám to vyhovuje. Konzultácie Vám poskytneme aj telefonicky, cez internet, mailom alebo faxom. Vďaka tomu získate pohodlný právny servis prispôsobený Vašim požiadavkám a potrebám.

Ďalší profíci